Mutlu Meyveler için MİSYONUMUZ

MUTLU MEYVELER;

İnsanlara sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzı yaşamaları için ilham veriyoruz.

Doğanın amaçladığı gibi herkesin sağlıklı yetiştirilmiş, üretilmiş, paketlenmiş ürünlere erişebileceği bir dünyayı prensipler ile yaratabileceğimize inanıyoruz. Katkı maddelerinden arındırılmış %100 doğal ve şeker ilavesi yapılmamış, hücresel yapısı bozulmamış bu özel ürünler kapınıza kadar ilk günkü vitamin ve mineraller korunarak özel ambalaj içerisinde teslim edilir.

MUTLU MEYVELER Meyve Sebze Smoothie ve Smoothie Bowl ürünleri MMS Team tarafından sitemizde satılan ürünlerin tamamını Freeze Dried  yöntemi ile hazırlayıp size sunan abonelik şirketidir. 

Hızla artan dünya nüfusu, değişen beslenme alışkanlıkları ve besin ihtiyaçları, ekolojik dengedeki olumsuz değişiklikler, yeni tarımsal teknikler ve tarım ürünlerinin işlenerek tüketime hazır hale getirilmesinde artarak çeşitlenen yöntemler, insan sağlığına zararsız gıdaların temininde bazı sorunları da beraberinde getirmektedir.

Son yıllarda akıllı tüketicinin bilincinin giderek artmasıyla gıda pazarında güvenli olduğu garanti edilebilen ürünler daha çok talep görmeye başlanmıştır.

Gıda güvenliği, gıda maddelerindeki doğal olmayan bileşenlerin olmaması, zararsız veya kabul edilebilir seviyelerde bulunması ve gıda hijyeninin sağlanması anlamına geldiği gibi, gıdaların üretimi aşamasında işletmelerin çevresel bilinç, toplum sağlığı ve refahını prensip edinmiş üretim anlayışı ile de doğrudan ilişkilidir.

Perakendeciler müşterilerine sundukları ürünün güvenli olduğunu ve sürdürülebilirlik prensibine bağlı kalınarak üretildiğini garanti eden ve İYİ TARIM UYGULAMAlarını prensip edinmiş üreticilerle çalışmak için yeni yöntemler geliştirmektedirler.

Amerika ve Avrupa'da FREEZE DRY olarak üretilen ürünler uzay araştırmaları ve Astronot yiyeceği olarak NASA, NESCAFE GOLD ve ilaç sektörü etken hammadeleri başta olmak üzere yoğun olarak kullanılmaktadır. Ülkemizde ilk olarak meyve ve sebzelerin kurutulmasında geleneksel kurutma yöntemlerinden farklı olarak firmamız tarafından üretime karar verdiğimiz günden bu yana yaptığımız test sonuçları bize bu ürünleri "SAĞLIKLI GELECEK NESİLLER" için ana prensip olarak kullanılmasının uygun olacağına inanarak yola çıktık.

Ürünlerimizi tercih ederek, vazgeçemeyeceğiniz yeni lezzet deneyimi ve yeni beslenme şekline karar vermiş olacaksınız. Kontrollü tarım uygulamalarına gönül vermiş çiftçilerimizin özenle yetiştirdiği en lezzetli meyve ve sebzeleri tam mevsiminde topluyoruz. Markamızın ürettiği üst kalite ürünler, gıda teknolojisi olarak gelişmiş en ileri Freeze Dry yöntemiyle işlenerek, ürünlerin lezzeti ve aromasını ön plana çıkartıp biraz da sevgimizi ekleyerek size sunuyoruz.
 

Bu yöntem sayesinde ürünün işlenmesi ve sonrasında paket içerisinde, korunması için insan sağlığını riske atacak hiç bir ek madde ve koruyucu kullanılmadan sizlere sunulmaktadır.

- Ürünün Tam Olarak Kendisidir

- Hücresel Yapısı Bozulmamıştır

- Mükemmel Uzay Teknolojisi İle Üretilir

- Şeker İlavesi Yoktur

- Koruyucu İçermez

- Katkı Maddesi İçermez

- Renklendirici İçermez

- Vegan

- GDO İçermez

- Alerjen Değildir

- Trans yağ İçermez

- Früktoz Mısır Şurubu İçermez

- Yüksek Lif Oranı İçerir

- Diyet ve Detoks Programlarınız İçin Uygundur

 

Meyvenin MUTLULUK YOLCULUĞUNA katkı sağlamak üzere “Yeni Lezzet Deneyimi için üretilmiştir

Yorumlar (0)

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

Yorum Ekle

Eposta adresinizi kullanıcılar tarafından görüntülenmez
Yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanmaktadır

Etiket Bulutu

sağlıklı beslenme green family atıştırmalık meyve freeze dried ahududu sağlıklı atıştırmalık vegan freeze-dry wellmune çilek tarif organik meyve yaban mersini cips freeze dry probiyotik sağlıklı meyve green family foods gelecek nesil beslenme bağışıklık sistemi yemek kitabı pasta yapımı portakal patates pratik pasta sağıklı ikramlar riskli bebek tedavisi prebiyotik rulo kek pasta tarifi prebiyorik orac meyve drop misafir ikramlık mutfak sanatları mutfek meyve cipsi mercimek çorba matematiksel beslenme maya maya beya glukan mutlu meyveler muz orac değeri orac değeri yüksek meyve organik sebze otizm sağlıklı tarifler o.r.a.c ne işe yarar nefis yemek tarifleri nemsizlik pandispanya tarifi simbiyotik uzay teknolojisi vegan ürün vişne yanlış beslenme üretim ucuz ahududu toprak trans yağlar transyağ yanlış kozmetik uygulamalar yemek sepeti zencefil zeytin zeytin yağ zehir yoğurt yemek tarifleri yer çekimi yetersiz uyku toksin tereyağ sigara kullanımı mango sos smoothie serbest radikalleri emme yeteneği serbest radikal salata sos sebze sebze cipsi soğuk sıkım stres tavuk sos tendon tendoncilt tatlılar tatlı yapımı tarim tatlı tatlı patates sağlıklı yaşam kolay ve pratik yemek tarifleri doymuş yağ drop elma elma küp dondurulmuş ahududu doğal ürün diet dietisyen diyet enginar epilepsi genler gıda dedektifi gıdalardaki gizli zehir frenk üzümü freezedried eti cicibebe freeze dried beslenme freeze-dried deri çorba yapımı aronia aronia berry bağ bağışıklık anneler günü anne çocuk ahududunun faydaları alkol kullanımı ananas sos bakla balık sos çay saati ikramlık çilek küp cilt boğurtlen bete glucan bardacık bebek beslenmesi besinler glukan glutatyon eksikliği ketojenijk tarifler ketojenik ketojenik beslenme kırmızı mercimek kemikler kemik kalp kas kek tarifi kırmızı meyve kış kurabiye tarifi kuru ahududu mandalina kurabiye afazi kivi kiwi kolajen kahvaltılık kadın üretici gojiberry gözler greenfamily güneş ışınları goji glutensiz glutatyon faydaları glutatyon nasıl alınır? glutatyon nedir günlük orac hava kirliliği iyi tarım uygulamaları kabak kadın çiftçi incir immünomodülatör hücre içecek ikramlık mango