Green Family Mutlu Meyveler FELSEFESİ nedir?

MEYVELERİN MUTLU HALİ MÜMKÜN MÜ?

Yeryüzündeki canlı ya da cansız her varlıkta sonsuz bir aklın, üstün bir ilmin kanıtlarına rastlarız. Kuşkusuz hepsi Evrenin Ulu Mimarı’nın yarattığı her şeyde ince ve benzersiz bir sanat ‘ALTIN ORAN’ olarak yansır.  

Yaradan her şeyi öyle mükemmel şekilde planlayıp yaratmış ki; Tüm canlıların yaşam kaynağı olarak keşfedildikçe daha iyi-sağlıklı bir yaşam için yenerek tüketilmeye başlamıştır. Her meyve, sebze, bitki insanlık ve diğer canlıların yaşaması için gereken vitamin, mineral gibi ihtiyaçlarının karşılanması için yetişmektedir. Bunlar her mevsimde yeniden tekrar tekrar uygun ortam ve şartlar oluştukça yetiştir büyüyerek tüm canlıların yaşam kaynağı haline gelir ve tüketilir. Böylelikle sürekli ve sonsuz bir yaşam her daim devam eder.

Bir MEYVE Evrenin Ulu Mimarı tarafından yaratıldıktan sonra büyür, gelişimini tamamlayarak yeniden doğmak ve devamlılığını sağlamak için gelecek için yeni Tohumlar bırakır. Hayat bulacağı bedenlere ulaşmadan önce, doğru şekilde üretilmek büyümek ister, daha sonra yolculuğuna devam edebilmek için katkı ve koruyucu ilave edilmeden, kendi görevini yapabilmek için saf haliyle paketlenip yoluna devam etmek ister.

Bu içinde bulunduğumuz zamanda mümkün müdür?

HER MEYVE - SEBZE KENDİ ÇEVRE KOŞULLARINDA EN İYİSİ OLMAK İSTER.

Doğanın amaçladığı gibi, herkesin sağlıklı gıdalara erişebilmesine inanan, tarıma gönül vermiş, elleri toprak kokan Tarım Gönüllüsü üreticiler vardır. GREEN FAMILY kendi gibi hisseden üreticilerle iş birliği yapmayı amaçlar.

YOLCULUK.1 - YENİDEN DOĞMA: Bir nokta kadar olan tohumu alan tarım gönüllüsü bir üretici ilk olarak özel bir ortamda tohumun çimlenip canlanması için sevgiyle bakım yapar. Çim olarak o küçücük yapının içinden filizlenip dışarı çıkar. Gelişimi dış ortama uygunluk sağlayıncaya kadar her filize tek tek sevgiyle bakılır ve gelişim süreci dış ortamda devam edebilmesi için güçlendirilir. Bu bir bebeğe bakım süreci ile aynıdır.

“Meyvenin yaşama merhaba demesi için bu ilk yolculuğunda geçen zamanda uygun ortamın hazırlanması, korunması, bakılması varsa zararlılardan korunup önlem alınması için yapılan çalışmalardır. Meyvenin mutlu bir ortamda yaşama amacına ulaşması için tarım gönüllüsü kalbinde sevgi-ellerindeki enerji ile iyilik-güzellikle bakım yaparak onu büyütür. Amaç; bu filizi büyütüp meyve vermesi için çevre koşullarına hazırlamaktır.”

YOLCULUK.2 - YAŞAMA: Büyüyüp gelişmesi, ve görevini yerine getirme yolculuğunda Tarım Gönüllüsü eller ona yardım eder. Sulanıp büyümeye başlar yolculuğu devam ederken etrafında yabani otlar yaşamını yavaşlatmaya çalışsa da ona uzanan eller hep yardım eder. Büyüyüp çiçek açmış hali etrafa güzel kokular saçmaya başlar. Bunu duyan diğer canlılar gibi arılarda gelip güzel kokulu tomurcuklarından birer birer alıp giderek onlarda kendi yolculuklarına devam ederler.

Çiçek halinden kurtulup dallarında çok sayıda büyümeye başlamış meyveleri cennet Dünya’mıza yaşam veren güneşin yaydığı ışıkla olgunlaşma sürecine girer işte bu süreç Evrenin Ulu Mimarının gücü ile her bir hücre parçalanır tekrar parçalanır içine vitamin ve mineraller dolarak kendi görevlerini ve yaşamlarının en yüce noktasına yaradan dan aldıkları ışık, enerji ve güçlü bir bağ ile doruğa ulaştırırlar.

Küçük nokta halinden yüzlerce ürün veren meyvemiz artık toplanmaya hazır hale geldikten sonra görevinin son yerine doğru devam eder. Bu yolculuk meyvelerimiz için heyecan doludur, çünkü hücrelerinde depoladıkları su ile yaşamaya çalışırlar. Çekirdekleri ve hücreler birbirine sıkı sıkıya bağlıdırlar. Suyun bitmesi ve azalması durumunda her hücre yaşamına son vererek içinde biriktirdikleri vitamin ve minerallerin yok oluşu ile ölüme giderler. Hücreler için ölüm bir yok oluştur ama çekirdek yeniden doğuşun ve yaşam devamlılığı için kendini hazırlamıştır.

Bu yolculukta büyüyüp gelişen meyvenin her hücresi büyüdükçe doğru ve eksiksiz vitamin ve mineralleri kendi içine depolar. Olgunlaşan meyvemiz Tarım Gönüllüsü eller tarafından özenle seçilip toplanır, depolanır ve son yolculuğu için gönderilir.”

YOLCULUK.3 – SON GÖREV: Evrenin Ulu Mimarının sunduğu ortamda can bulan, gelişip büyüyen meyvemiz son görev yeri olan diğer canlıların yaşam ihtiyaçlarını karşılamak üzere yenmeye hazır halde soframıza gelir. Yediğimiz bu meyve bizim yaşamamız için bize ihtiyaç duyduğumuz vitamin ve mineralleri vererek bizi yaşama bağlar. Bizi çevreden gelen zararlılara karşı korur ve savunma mekanizmamızı güçlendirerek bizim kendi yolculuğumuzun devamına yardımcı olur. 

Meyvenin bu yolculuğunda son görev yerine gelmesi ve içinde depoladığı vitamin ve mineralleri sağlıklı şekilde tam zamanında yenmek üzere kendini hazırlamıştır. İçinde barındırdığı çekirdek, hücre ve su ile kısa sürecek yolculuk ile son görev yerine gelmiştir. Buradaki görev onun için KUTSAL bir görevdir. Çünkü Evrenin Ulu Mimarı tarafından belirlenmiş bu görev yeri onun için KUTSAL olandır.”

Evrenin Ulu Mimarı her şeyi öyle bir güzellik içinde yaratmış ki bu güzellik ve uyumun tek bir tarifi vardır.

“SANAT – YARATMA SANATI”

GREEN FAMILY İLE MUTLU MEYVELERİN YARATILMA SÜRECİ:

1.     Mutlu Meyve için 1.Yolculukta yeniden doğuş için hazırlanan ortamın uygun ve doğal şartlarda olması gerekir. Toprak ve Su ile birlikte gereken oksijenin temiz, doğal ve katkısız yani endüstriyel anlamda doğal gelişime müdahale olmayacak şekilde ortam hazırlanmalıdır.

2.     Mutlu Meyve için 2.Yolculukta meyvenin büyüyüp gelişmesi esnasında çevre koşullarını olumsuz etkileyecek kimyasallardan uzak durmak, endüstriyel ek vitaminler, meyveye zarar verecek ilaçlar kullanarak yaşam sürecine ve doğal yapısını bozacak ürünleri kullanmamak. Kendi doğal sürecine müdahale etmeden hücre gelişimini izlemek ve yolculuğunda sevgiyle, alın teriyle yardımcı olarak olgunlaşma sürecine destek vermek. Meyvenin sevgiyle toplanma sonrası uygun taşıma şartlarının oluşmasını sağlamak. Raf ömrü uzasın diye ek koruyucu maddeler kullanmadan paketlemek, dış yüzeyine ek kimyasallar sürmemek.

3.     Mutlu Meyve için 3.Yolculukta son görev yerine gelmeden önce güzel görünsün diye ek kimyasallar ile renklendirmemek, parlak ve canlı görünsün diye zararlı ek spreyler sıkmamak.

Bir meyvenin mutlu olması demek ilk günden başlayan ve son görev yerine gelinceye kadar süren yolculukları esnasında ona yardım eden GERÇEK TARIM GÖNÜLLÜLERİ ile çalışmakla mümkündür.  Mutlu Meyve yaratmak için meyvenin tüm yolculuklarında Doğanın sundukları dışında bir şeye ihtiyaç yoktur.

MUTLU MEYVELER:

Tarıma gönül veren, ter döken, emek veren her canlıyı ve doğayı seven, yüreği sevgi dolu, toprağı, suyu, havayı seven her meyve tanesine sevgisini veren güzel insanlar ile üretilen meyvelerdir.
“İnsanlara sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzı yaşamaları için ilham veriyoruz”

GREEN FAMILY AİLESİ OLARAK: Size ve Sevdikleriniz için 3 SERİ ÜRÜN hazırladık.

FEEL GOOD                : ATIŞTIRACAĞINIZ AMA İYİ HİSSEDECEĞİNİZ EĞLENCELİK ÇEREZLERİMİZ.

LOVE YOUR BODY     :  VÜCUDUNUZA SAĞLIKLA BAKACAĞINIZ

FRUIT REVOLUTION   : MEYVENİN EN MÜKEMMEL VE SAF EĞLENCELİ HALİNE ULAŞABİLECEĞİNİZ

 

MAĞAZALARIMIZ:

www.mutlumeyveler.com                                /   www.greenfamily.com.tr

www.hepsiburada.com  – GREEN FAMILY          /   www.trendyol.com – GREEN FAMILY

 

Afiyette Kalın / Green Family Foods

Yorumlar (0)

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

Yorum Ekle

Eposta adresinizi kullanıcılar tarafından görüntülenmez
Yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanmaktadır

Etiket Bulutu

sağlıklı beslenme green family atıştırmalık meyve freeze dried ahududu sağlıklı atıştırmalık vegan freeze-dry wellmune çilek tarif organik meyve yaban mersini cips freeze dry probiyotik sağlıklı meyve green family foods gelecek nesil beslenme bağışıklık sistemi yemek kitabı pasta yapımı portakal patates pratik pasta sağıklı ikramlar riskli bebek tedavisi prebiyotik rulo kek pasta tarifi prebiyorik orac meyve drop misafir ikramlık mutfak sanatları mutfek meyve cipsi mercimek çorba matematiksel beslenme maya maya beya glukan mutlu meyveler muz orac değeri orac değeri yüksek meyve organik sebze otizm sağlıklı tarifler o.r.a.c ne işe yarar nefis yemek tarifleri nemsizlik pandispanya tarifi simbiyotik uzay teknolojisi vegan ürün vişne yanlış beslenme üretim ucuz ahududu toprak trans yağlar transyağ yanlış kozmetik uygulamalar yemek sepeti zencefil zeytin zeytin yağ zehir yoğurt yemek tarifleri yer çekimi yetersiz uyku toksin tereyağ sigara kullanımı mango sos smoothie serbest radikalleri emme yeteneği serbest radikal salata sos sebze sebze cipsi soğuk sıkım stres tavuk sos tendon tendoncilt tatlılar tatlı yapımı tarim tatlı tatlı patates sağlıklı yaşam kolay ve pratik yemek tarifleri doymuş yağ drop elma elma küp dondurulmuş ahududu doğal ürün diet dietisyen diyet enginar epilepsi genler gıda dedektifi gıdalardaki gizli zehir frenk üzümü freezedried eti cicibebe freeze dried beslenme freeze-dried deri çorba yapımı aronia aronia berry bağ bağışıklık anneler günü anne çocuk ahududunun faydaları alkol kullanımı ananas sos bakla balık sos çay saati ikramlık çilek küp cilt boğurtlen bete glucan bardacık bebek beslenmesi besinler glukan glutatyon eksikliği ketojenijk tarifler ketojenik ketojenik beslenme kırmızı mercimek kemikler kemik kalp kas kek tarifi kırmızı meyve kış kurabiye tarifi kuru ahududu mandalina kurabiye afazi kivi kiwi kolajen kahvaltılık kadın üretici gojiberry gözler greenfamily güneş ışınları goji glutensiz glutatyon faydaları glutatyon nasıl alınır? glutatyon nedir günlük orac hava kirliliği iyi tarım uygulamaları kabak kadın çiftçi incir immünomodülatör hücre içecek ikramlık mango